Árokba hajtott az autó

Baleset miatt lezárták a 46-os főút egy szakaszát Mezőtúr közelében, egy árokba borult autóban ketten megsérültek – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfő délelőtt.

MNO
2011. 05. 02. 10:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabó Zita tájékoztatása szerint a 15-ös kilométerszelvénynél eddig ismeretlen okból árokba hajtott egy személygépkocsi. A járműben négyen ültek: a vezető és egyik utasa sértetlenül úszta meg a balesetet, két másik embert a kiérkező mentők kórházba szállítottak. Állapotukról egyelőre nem tudott bővebb felvilágosítást adni a sajtószóvivő.

A jelenleg is tartó helyszínelés, illetve műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta a rendőrség, az arra közlekedőknek torlódásra kell felkészülniük.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.