Balesetet okozott, továbbhajtott, majd árokba csúszott

Ittas járművezetés és segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás egy szegedi férfi ellen, aki szombaton késő este Szeged és Sándorfalva között okozott balesetet, majd autójával belecsúszott az út menti vizesárokba – közölte a rendőrség vasárnap.

MNO
2011. 05. 08. 8:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elsődleges információk szerint a jármű Sándorfalva felől Szeged irányába haladt, amikor az előtte lévő kocsisor forgalmi okból megállt. A sofőr ezt későn észlelte és nekiütközött az utolsó járműnek, amelyet átlökött a menetirány szerinti bal oldalra, ahol az felborult – mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A vétkes jármű vezetője a baleset ellenére nem állt meg, hanem tovább indult Szeged irányába, majd meggondolta magát és visszafordult Sándorfalva felé. Ismét áthajtott a baleset helyszínén, majd Sándorfalva közelében egy enyhe jobbra ívelő kanyarban kisodródott és az út menti vizesárokba csúszott.

Az első baleset helyszínéről a mentők egy embert vittek kórházba könnyű sérülésekkel, a balesetet okozó 33 éves sofőr sérülés nélkül szállt ki az autójából. Az ittas gépkocsivezetőt a rendőrség előállította, a járművet tűzoltók húzták ki a vízből.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.