Deme Gábor a sikkasztásról is hazudott a bíróság előtt?

Cáfolták a csepeli kettős gyilkosság ügyében meghallgatott tanúk, hogy Takács József igazgatóként részt vett volna az alapítványi iskolánál történt sikkasztásban. Ezt korábban Deme Gábor másodrendű vádlott, állította, aki szerint a milliók egy részéből a helyi MSZP-t finanszírozták.<br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/782178" target="_blank"><strong>• Csepeli kettős gyilkosság: Demének megeredt a nyelve + Videó</strong></a>

MNO
2011. 05. 10. 18:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fiktív számlákról meghallgatták volna Deme korábbi élettársát, K. Ildikó harmadrendű vádlottat is. Az iskola volt gazdasági ügyintézője azonban nem tett vallomást. Az áldozat felesége és az alapítvány kuratóriumának tagjai viszont a tárgyaláson egybehangzóan azt mondták: Demét a gyilkosság előtti napon szembesítették a többmilliós sikkasztását bizonyító fiktív számlákkal.

Deme, a csepeli iskola volt gazdasági igazgatója tagadta, hogy látta volna ezeket a dokumentumokat.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.