Elfogták a sofőrverőt

A rendőrség őrizetbe vette azt a 39 éves tiszabői férfit, aki múlt csütörtökön egy helyközi járaton megütötte az autóbusz vezetőjét – közölte a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.<br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/782410" target="_blank"><strong>• Megütötte a buszsofőrt</strong></a>

MNO
2011. 05. 09. 19:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az utas felszólította az autóbusz-vezetőt, hogy álljon meg Tiszabőn a polgármesteri hivatalnál. A sofőr azt mondta, hogy ott nincs megálló, ezért nem állt meg. A feldühödött férfi a kormány elrántásával megállásra akarta kényszeríteni, majd ököllel arcon ütötte. Az autóbusz-vezető ezután mégis megállt, kinyitotta az ajtót, majd a férfi leszállt – mondta el Pásztorné Kovács Ágnes főhadnagy.

A rendőrök másnap azonosították az elkövetőt, előállították, kihallgatása után őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és közlekedés biztonsága elleni bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.