Először bajnok a Videoton

A Videoton labdarúgócsapata megszerezte története első bajnoki címét, miután a Monicomp Liga 28. fordulójának szerdai játéknapján 3-1-re legyőzte a Kaposvári Rákóczi együttesét, így nyolcpontos előnye a második Pakssal szemben behozhatatlanná vált két körrel a bajnokság vége előtt.

MNO
2011. 05. 11. 19:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezzel eldőlt, hogy a székesfehérvári alakulat a következő szezonban a Bajnokok Ligája selejtezőjében indulhat. Miután a Videoton a jövő keddi kupadöntőben is érdekelt, biztossá vált, hogy ottani ellenfele, a Kecskemét az Európa-liga selejtezőjében lesz érdekelt. Ezáltal a bajnokságból a második és a harmadik helyezett jut még az Európa-liga-selejtezőbe.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.