Ez a szám még éjfélig hívható

Kedd éjfélig fogadja még a hívásokat a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet 1749-es adományvonala, amely a japán szökőár károsultjainak a részére szervezi a gyűjtést.

MNO
2011. 05. 31. 12:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 1749-es segélyvonal hívásával, vagy ugyanerre a számra SMS-ben a JAPÁN szó elküldésével, hívásonként és üzenetenként 200 forinttal lehet hozzájárulni a március 23-a óta tartó akcióhoz – tájékoztatta a szervezet az MTI-t. Az adományvonal az Invitel, a Magyar Telekom (T-Home, T-Mobile), a Telenor, a UPC és a Vodafone hálózatából egyaránt hívható. A hazai telekommunikációs cégek semmilyen külön díjat nem számolnak fel az üzenetek és a hívások után, így a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet a beérkező adományok teljes összegét megkapja.

Az akcióban eddig közel 27 millió forint gyűlt össze, több mint 132 ezer adakozónak köszönhetően. A tervek szerint a befolyt összegből egy japán iskola újjáépítését tervezik.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.