Fekete Gy. Attila: Erőpolitika

MNO
2011. 05. 11. 7:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az érdekképviseletek azt mondják, ha kell újra és újra az utcára vonulnak. Még akkor is, ha (felsőbb parancsra) elöljáróik minden eszközt bevetnek azért, hogy minél kevesebben vehessenek részt a tüntetéseken. A Belügyminisztérium pedig nem mond semmit. Nem kommentálta a miniszter és a szakszervezetek érdemi előrelépés nélkül zárult egyeztetését, és nem beszél a hogyan továbbról. Nem ajánl semmit. Ehelyett az önkormányzatok mögé bújik. Egy közleményben a tárca kommunikátorai arról értekeztek, hogy a helyhatóságok is több rendőrt szeretnének látni a közterületeken, ahogy a nemzeti együttműködés kormányának is ez az akarata.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Népszabadság, 2011. május 11.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.