Fitneszfesztivált tartanak a fővárosban

Fitnesz, jóga, zumba, pilatesz, spinning és számos más sportolási lehetőség mellett szűrőprogramokkal és prevenciós gyakorlati tanácsokkal is várja látogatóit a FitBalance Egészség és Fitness Fesztivál május 8-án, vasárnap.

MNO
2011. 05. 02. 6:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Papp László Budapest Sportarénába az előző évek tapasztalatai alapján több ezer mozogni vágyót várnak. Az eseményen a vendégek harminc oktató vezényletével hét színpad előtt sportolhatnak. Az órák mellett az egészséges életmódhoz szorosan kapcsolódó programokkal, mozgási és táplálkozási tanácsadással is várják a látogatókat; összesen húszféle szűrővizsgálatra lesz lehetőség.

Béres Alexandra és Katus Attila idén először nem óra keretében mozgatja meg a közönséget, hanem személyes konzultációt tart az arra jelentkezőknek. A helyszínen zumbadalhoz készülő videoklipet is forgatnak, amiben minden jelen lévő részt vehet majd. A sportnap részletes programjáról és a belépőjegyekről információkat a rendezvény honlapján (www.fitbalance.hu) olvashatnak az érdeklődők.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.