Hiába ugrott a tóba

Tóba ugrott szerelme bizonyítékaként egy hajóról Németországban egy férfi, amire ráment a pénztárcája, a nadrágja, és még bírságot is fizethet, feleségét viszont nem hatotta meg.

MNO
2011. 05. 07. 13:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 29 éves lengyel férfi hajókiránduláson vetette a Möhne-tóba magát. Az igencsak hűsítő fürdőnek legfeljebb annyi eredménye lehet, hogy máskor nem csinál ilyet. A hajó kapitánya azt hitte, öngyilkossági kísérletet lát, ezért azonnal értesítette a rendőrséget és – egy füst alatt – a tűzoltókat. Utóbbiak kimentették a férjet, ám nadrág és pénztárca nélkül, ezek a tóba vesztek. Mindezek tetejébe a férfi büntetést kapott a tűzoltóságtól, amiért feleslegesen adott munkát nekik, a felesége pedig egyáltalán nem hatódott meg a „hőstettől”.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.