Közvetlen közelről lőtték le + Videó

Közvetlen közelről terítették le a rendőrök azt a bankrablót, aki két társával együtt tavaly év végén rabolt ki egy kispesti pénzintézetet. A hírTV Riasztás című bűnügyi magazinműsora megszerezte annak a térfigyelő kamerának a felvételeit, amely nyomon követte az akciót.

MNO
2011. 05. 11. 8:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a hírTV összeállítását


A sokkoló képek szerint a rabló szinte folyamatosan tüzel gépfegyverével a rendőrökre, akik többször is eltalálják a férfit. A BRFK egykori akcióosztályos rendőre szerint a rendőrök elavult felszerelése miatt nem sikerült már az első találattal ártalmatlanná tenni a gépfegyveres támadót. A rendőrség belső vizsgálata szerint az egyenruhások szakszerűen jártak el.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.