Lovas István: Rágalomária

MNO
2011. 05. 07. 9:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lovas István: Tegnap egy német lap azt írta, a liberálisok és a szocialisták főleg azért támadják Orbánt, mert „nemzeti patrióta”. Igazán jó lenne végre tudni, hogy ez a jelző miért lehet dicséret egy amerikai, francia, szlovák, görög, román vagy malajziai politikus esetében, és miért elítélendő, ha ezt egy magyar miniszterelnök vallja. A mélyen antidemokrata magatartása miatt is elkergetett Gyurcsány páratlan képmutatásának bűnét nem akarjuk kisebbíteni vagy feloldani mások felelősségében, de egyedi „kezelésünk” kérdését végre igen élesen szóvá kellene tennünk azoknak is – így az itteni nagyköveteknek és kormányaik politikusainak –, akik az efféle panaszokat kritikátlanul hallgatják immár huszonegy éve.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Magyar Nemzet, 2011. május 7.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.