Megfenyegette, hogy lekaszabolja machetével

Hal helyett rablót „fogott” egy horgász, aki végül megakasztotta támadója szándékát.

MNO
2011. 05. 11. 10:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Sajó folyó Bánréve és Sajónémeti között lévő holtágánál horgászott egy férfi május 10-én a délutáni órákban. A halvadászhoz odalépett egy fiatalember, aki a kezében lévő machetével megfenyegette, amennyiben nem adja át horgászbotját, telefonját, akkor szétkaszabolja – írja szerdai közleményében a Borsod megyei rendőr-főkapitányság.

A sértett nem ijedt meg, és a fenyegetés ellenére sem adta át értékeit a fegyverrel megerősített rablónak, aki az ellenállást látva elmenekült a helyszínről. A horgász azonnal értesítette a rendőrséget – áll a közleményben.

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei a pontos személyleírás alapján rövid idő alatt beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható fiatalembert. Az Ózdi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 17 éves sajónémeti elkövetővel szemben.

(MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.