Meghalt a falnak csapódott taxis

Meghalt egy taxis, aki autójával falnak csapódott kedden Budapesten, az Üllői úton; a férfit a mentősöknek nem sikerült újraéleszteniük – jelentette az MTI helyszínen tartózkodó munkatársa.

MNO
2011. 05. 10. 9:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MTI információja szerint az idős férfi a taxival a városból kifelé vezető oldalon ment az Üllői út IX. kerületi szakaszán, a Népliget közelében azonban az autó felszaladt a járdára, ahol 40-50 métert haladt, majd falnak csapódott. A férfi feltehetően rosszul lett, ez okozta a balesetet. Csillag Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese azt közölte az MTI-vel: az autóban a sofőrön kívül nem volt senki. A baleset körülményeit vizsgálják.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.