Mégsem jön a Queens Of The Stone Age

Mégsem ad koncertet május végén Budapesten a Queens Of The Stone Age. A stoner rock első számú zenekara több európai fellépését, köztük a Petőfi Csarnokba tervezett koncertjét is lemondta – tájékoztatott a szervező Live Nation.

MNO
2011. 05. 07. 16:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közleményük szerint a Queens Of The Stone Age május 28-i budapesti fellépése mellett május 29-i prágai és május 30-i varsói koncertjét is lemondta, mert előre nem látott körülmények miatt hamarabb kell visszatérniük az Egyesült Államokba, mint tervezték. Mint a szervezők írják, a most lemondott koncertet megpróbálják mihamarabb pótolni.

A belépőjegyeket a vásárlás helyszínén, a koncert eredetileg meghirdetett dátumától számított harminc napon belül visszaválthatják a rajongók, akik minden bizonnyal már igencsak várhatták a fellépést, hiszen a kaliforniai zenekar 2008 óta pihenőt tartott.

Az öt remek albumot jegyző, 1997 óta működő öttagú zenekar május elején indult turnéján 1998-as, cím nélküli első albumának márciusban megjelent, bővített, új kiadását mutatja be. Új stúdióalbummal – Era Vulgaris címmel – legutóbb 2007-ben jött ki a Josh Homme énekes-gitáros-dalszerző vezette Queens of the Stone Age, amely azonban a hírek szerint most egy újabb lemezre is készül.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.