Mentőhelikopterrel szállították Szegedre

Személygépkocsi és kamion ütközött kedden délután Makó határában, a régi 43-as főutat az M43-as autópályával összekötő úton; az autó sofőrjét súlyos sérülésekkel mentőhelikopter szállította Szegedre – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

MNO
2011. 05. 10. 15:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyszínelés elsődleges adatai szerint a személyautót vezető 21 éves mezőkovácsházi nő valószínűleg a makói elkerülő útra való felhajtás során nem adott elsőbbséget, s egy épp érkező román kamion oldalról nekiütközött a járművének – mondta Szenti Szabolcs.

A baleset következtében a nő súlyos sérüléseket szenvedett, a tűzoltóknak kellett kivágniuk az autóból, majd mentőhelikopter szállította a Szegedi Traumatológiai Klinikára. A román kamionsofőr könnyű sérüléseket szenvedett. A helyszínelés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett fél pályán halad – tette hozzá a százados.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.