Nem beszéltek a lószerszámokról

Négyszázezer forint értékű lószerszámot találtak a rendőrök Győr Sashegy városrészében egy hétvégi házban; az ügynek három gyanúsítottja van – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szerdán.

MNO
2011. 05. 11. 18:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Múlt szerdára virradó éjjel törtek be ismeretlenek egy ménfőcsanaki házba, a kantárokat, kengyeleket, nyergeket, zablákat, valamint ezek kiegészítőit elemelték. Elvittek gázolajat, takarmányt, dézsát és villanypásztort is – mondta el Kálmán Gabriella.

Hozzátette: a megtalálás helyén tartózkodó két férfit és a telek tulajdonosát gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, de ők megtagadták a vallomástételt. Betöréses lopás ügyében folytat nyomozást ellenük a Győri Rendőrkapitányság.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.