Olaszliszkán lépett akcióba a férfi

Egy rabló május 9-én a déli órákban lépett akcióba Olaszliszkán, amikor az utcán sétáló sértett kezéből kitépte szatyrát. <br />

MNO
2011. 05. 11. 10:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi a zsákmány megszerzése érdekében földre lökte áldozatát – áll a Sárospataki Rendőrkapitányság közleményében. A tettes több mint tízezer forinttal menekült el a helyszínről. A bevezetett forrónyomos intézkedések eredményeként a rendőrök rövid idő alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 45 éves helyi férfit. A Sárospataki Rendőrkapitányság rablás miatt indított eljárást az ügyben, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit a bíróság május 11-én elrendelt.

Az ügy érdekessége, hogy az elkövető a rabolt pénzből mindössze 200 forintot költhetett el egy helyi italkimérésben, mivel a rendőrök elfogták, mielőtt tovább szórhatta volna a pénzt. A gyanúsított ez idáig 11 alkalommal volt büntetve más bűncselekmények elkövetése miatt – zárul a közlemény.

(MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.