Őrizetbe vették a dabasi verekedőket

Nyolc embert vett őrizetbe a rendőrség a dabas-szőlői <a href="http://www.mno.hu/portal/781226" target="_blank"><strong>verekedés ügyében</strong></a>; a három sérült még az éjjel elhagyhatta a kórházat – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn.

MNO
2011. 05. 02. 8:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint a rendőrség az esti órákban nyolc fiatalembert hallgatott ki gyanúsítottként, őket csoportos garázdaság miatt vették őrizetbe; a dabasi rendőrkapitányság kezdeményezi előzetes letartóztatásukat.

A szóvivő korábbi közlése szerint vasárnap délután két férfi tért be egy dabas-szőlői szórakozóhelyre, akiket a pultos egy korábbi nézeteltérés miatt nem akart kiszolgálni. A két férfi ezt követően távozott, majd egy hattagú társasággal tértek vissza. A csoport előbb vitatkozni, majd dulakodni kezdett a kiszolgáló személyzettel, az ott tartózkodókkal. Az MTI értesülései szerint a nyolctagú társaság tagjai romák voltak, a három sérült egyike a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagja.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.