Röviden

Bodacz Péter
2011. 05. 11. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

IPTV-újítások a T-Home-nál
Az ügyfélélmény növelése érdekében új, a Mindentudás Egyeteméhez kapcsolódó IPTV-alkalmazást vezetett be a T-Home. Az előadás-sorozathoz kapcsolódó megoldással megismerhetővé válnak az előadók életrajzai, prezentációi, valamint több ezer szócikket tartalmazó kislexikonban is lehet böngészni. Nem maradnak újdonság nélkül a napi hírek és friss információk kedvelői sem: a megújult Origo portál bővebb tartalommal, szebb, színesebb és gyorsabb megjelenésben látható az IPTV-n.

Biztonságos az iPhone
Nem gyűjti és nem is tárolja az Apple az iPhone-használók tartózkodási pontjairól származó információkat – közölte az amerikai informatikai óriásvállalat. A nemrégiben felröppent hírek szerint az iPhone-ok egy évre visszamenőleg megőrzik a felhasználók tartózkodási helyeit. Az Apple közleménye szerint ezek a feltételezések félreértésen alapulnak.

Tovább bővül a Virtualoso
A Magyar Telekom a kkv-k mellett már a kis üzleti vállalkozások számára is biztosítja a Virtualoso szolgáltatásokat, amelyek havidíjas konstrukcióban, beruházás nélkül vehetők igénybe, és a cégek mindennapi üzleti problémáira nyújtanak informatikai megoldást. Jelenleg nyolc termék közül lehet választani, de a Telekom tervei között szerepel a portfólió bővítése.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.