Schwarzenegger 25 év után válik? + Képek

Arnold Schwarzenegger különválik feleségétől, Maria Shrivertől. A színész, politikus és neje – a néhai John Fitzgerald Kennedy elnök unokahúga – helyi idő szerint hétfő este Los Angelesben arról tájékoztatták közleményükben a nyilvánosságot, hogy különválnak, amíg nem dől el kapcsolatuk jövője.

MNO
2011. 05. 10. 8:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A volt kaliforniai kormányzó és felesége közölte, hogy az elmúlt időszak nagy személyes és szakmai átalakulást jelentett mindkettejük számára. Hosszas gondolkodás után, együtt hozták meg a döntést. A közlemény nem tesz említést arról, hogy elválnak. Csak arról tájékoztatják a nyilvánosságot, hogy ezentúl külön élnek egymástól, de együtt gondoskodnak négy gyermekükről.


Schwarzenegger 1986-ban vette feleségül Maria Shrivert. Az egykori testépítő világbajnok és hollywoodi csillag két cikluson át volt Kalifornia kormányzója. Négy hónapja távozott tisztségéből, és bejelentette, hogy ismét forgatni kíván. A házasság megromlásáról szóló hírek már Schwarzenegger hivatali idejének vége felé felröppentek. A különválás bejelentésével az is ismertté vált, hogy Maria Shriver kiköltözik a család brentwoodi villájából.


A pár úgy fogalmazott, életük nagy változásokon megy át mind személyes, mind pedig szakmai téren, és arra kérte a nyilvánosságot, tartsák tiszteletben magánéletüket.


Fotók: Reuters


A republikánusokat erősítő színész és a „tősgyökeres” demokratának számító Shriver házasságkötését nagy érdeklődés kísérte annak idején. A menyegzőt a Kennedy család Hyannis Port-i birtokán tartották. Schwarzenegger és a televíziós riporterként dolgozó Shriver nyolc évvel az esküvő előtt ismerték meg egymást. Férje kormányzói évei alatt Maria Shriver feladta újságírói pályáját, az utóbbi években az Alzheimer-kór elleni küzdelemmel foglalkozott. A házasságot korábban a színész állítólagos molesztálási ügyei rázták meg, de a feleség kitartott férje mellett.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.