Szétlocsolta az italát, majd egy nőhöz vágta az üveget

Ittasan garázdálkodott egy 68 éves miskolci férfi a város egyik helyi járatú autóbuszán, két utasnak és a jármű vezetőjének is nekiesett, a helyi lakost rendőrök fékezték meg, majd őrizetbe vették – közölte a rendőrség hétfőn.

MNO
2011. 05. 02. 16:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi április 30-án, múlt szombaton ittasan, a kezében egy üveg sörrel szállt fel a városi autóbuszra, inzultálta az utasokat, szétlocsolta az italát, majd egy nőhöz vágta az üveget, amely onnan továbbpattanva egy férfi homlokához csapódott – ismertette az esetet Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A busz sofőrje próbálta megfékezni a férfit, aki őt is bántalmazta. A sértettek könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A garázdát az időközben riasztott rendőrök elfogták, őrizetbe vették, ellene garázdaság, könnyű testi sértés vétsége és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt indítottak eljárást. A férfit a tervek szerint gyorsított eljárás keretében állítják bíróság elé – tette hozzá Dobi Tamás.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.