Teljes útzár az M6-oson

Egy teherkocsi és egy kisteherautó ütközött az M6-os autópálya Budapest felé vezető sávjában a 39-es kilométerszelvényben, Besnyőnél szerdán; a balesetben mindkét jármű vezetője megsérült, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták az érintett útszakaszt – közölte a rendőrség.

MNO
2011. 05. 11. 12:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A teherautó a Fácános pihenőből hajtott fel a gyorsítósávból a külső sávba, amikor hátulról beleszaladt egy kisteherautó. A nagyobbik jármű a karambol következtében a szalagkorlátnak ütközött, hűtődoboza megsérült, s az abban szállított szójabab az útra szóródott – mondta el Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőr százados tájékoztatása szerint a teherautó sofőrje könnyű, a kisebb autó vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. Mindkettőjüket a dunaújvárosi kórházba vitték, de a könnyebben sérült gépkocsivezető már elhagyta a kórházat.

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a forgalmat Iváncsánál a 6-os főútra terelik, az autópályára Ercsinél térhetnek vissza az autósok.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.