Újabb bankvezér akadt horogra: ő is szobalányt zaklatott a hotelban?

Szexuális visszaélés vádjával őrizetbe vették az egyik legnagyobb egyiptomi bank volt elnökét a manhattani Pierre Hotelben hétfőn.

MNO
2011. 05. 31. 9:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mahmúd Abdesszalam Omar esete mindössze néhány héttel azután történt, hogy hasonló vádakkal elfogták Dominique Strauss-Kahnt, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) volt vezérigazgatóját. Omart azzal vádolják, hogy egy szobalánnyal erőszakoskodott, akit hotelszobájában fogva tartott. (Dominique Strauss-Kahn esetében is egy szobalány tett feljelentést.)

Rendőrségi források szerint az eset vasárnap történt. Paul Browne rendőrségi szóvivő elmondta, hogy a nyomozók hihetőnek találták a panaszos sérelmeit. Omar az Alexandriai Bank korábbi elnöke volt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.