Úszás közben lett rosszul

Úszás közben rosszul lett egy 32 éves férfi a nagykanizsai uszodában, az újraélesztés ellenére később meghalt a kórházban – tájékoztatta szerdán a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

MNO
2011. 05. 11. 12:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Salamon Róbert közölte: az uszodából a mentőket és a rendőröket is riasztották, miután a sportmedencében úszás közben rosszul lett és elmerült a 32 éves férfi kedd délután. A bajba jutott embert az egyik vendég az úszómester segítségével juttatta partra, majd az úszómester az újraélesztésébe kezdett.

A perceken belül helyszínre érkező mentők csaknem egy órán keresztül folytatták az újraélesztést, amelynek során sikerült stabilizálni a férfi állapotát. A nagykanizsai kórház intenzív osztályán az állapota azonban rosszabbodott, majd az újraélesztés és az ellátás ellenére meghalt. A rendkívüli haláleset miatt a Nagykanizsai Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.