Utasfelvétel nyártól a 2B-n

Június elsejétől a Malév utasainak felvételét a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Budapest 2A terminálja helyett a 2B-n végzik – közölte a légitársaság kedden az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 31. 11:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korábbihoz képest néggyel több pultnál történik az utasfelvétel. Júniustól – függetlenül a célállomástól – minden Malév-járatra egy utasforgalmi épületben, a 2B-ben történik a bejelentkezés. A Malév közleménye emlékeztet arra, hogy a Budapest Airport új központi terminálépülete, a SkyCourt a nyári menetrend indulásának napján nyitotta meg kapuit. Az utasok a check-int követően a korábbiakkal megegyező módon, a schengeni, illetve nem schengen célállomásnak megfelelő terminálépületbe mennek az új terminálépületen keresztül, ahonnan megtörténik a járatokra való beszállítás.

Ennek megfelelően érkezéskor is a korábban bevett gyakorlatot – 2A Terminál: Schengen-országokból érkező utasok; 2B Terminál: nem Schengen-országokból érkező utasok – kell figyelembe venni. A Malév irodája a 2A terminálon bezárt és a 2B-n az eddigieknél tágasabb jegyiroda nyílt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.