Ütközött a 144-es busz, öten megsérültek

Két személyautó és a 144-es busz összeütközött Rákosszentmihályon szombat reggel, a busz öt utasa megsérült – mondta Herczeg Zoltán, a BKV fődiszpécsere. A tűzoltóság azt közölte, hogy az egyik gépkocsi vezetője súlyosan megsérült.

MNO
2011. 05. 07. 7:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baleset a XVI. kerületi Rákos út és József utca kereszteződésében történt. A helyszínelés idején a 144-es és a 92-es autóbusz terelőútvonalon közlekedik – tette hozzá a BKV munkatársa.

Az egyik személyautót vezető nő súlyosan megsérült, és csak a jármű tetejének eltávolítása után tudták kiszabadítani a roncsok közül – mondta Dudás Tamás, a fővárosi tűzoltóság sajtóügyeletese. A műszaki mentés már befejeződött, a helyszínelés még tart – tette hozzá. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást a balesetről.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.