150 millióban reménykednek

A Prada divatház azzal számol, hogy a június végével záruló idei első félévi profitja legalább 150,7 millió euró lesz.

MNO
2011. 06. 03. 7:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A milánói székhelyű cég arról is beszámolt, hogy mintegy kétmilliárd dolláros részvénykibocsátásra készül Hongkongban, és csaknem 80 új üzlet nyitását tervezi 2012. január végéig. Ezek többségét Ázsiában, ahol „komolyak a terjeszkedési lehetőségek” – közölte a cég pénteken.

Luxuscikkeket gyártó nyugati cégek egész sora készül a hongkongi tőzsdére. Néhány napja jelentette ezzel kapcsolatos tervét a Magyarországon is több száz embert foglalkoztató, bőröndöket gyártó Samsonite, amely egymilliárd euró forrást kíván szerezni a tőzsdén. A hongkongi tőzsdére tart továbbá az ugyancsak utazótáskákat, bőröndöket gyártó amerikai Coach.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.