250 ezer fontot fizetett Giggs?

Brit sajtóértesülések szerint Ryan Giggs 250 ezer fontot – mintegy 75 millió forintot – ajánlott fel öccsének, hogy tartsa a száját a sztárfocista nőügyeiről.

MNO
2011. 06. 11. 14:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint ismeretes, a walesi futballistának az utóbbi néhány héten belül két szexbotránya is kitudódott. Május végén derült ki, hogy Ryan Giggs múlt szeptembertől hét hónapon át csalta feleségét Imogen Thomas volt szépségkirálynővel és Big Brother-sztárral, most hétvégén pedig kiderült: a Vörös Ördögök játékosa nyolc éven keresztül folytatott viszonyt saját sógornőjével, öccse, Rhodri feleségével. Natasha állítólag akkor randizott először a focistával, amikor annak felesége első gyermekükkel volt várandós.

De állítólag van minimum egy harmadik nő is, akivel Ryan Giggs csalta a nejét, Rhodri ezekről tudhat is, ezért a The Sun információi szerint a sztárfocista pénzzel, méghozzá negyedmillió fonttal akarja megvenni dühös öccse hallgatását. Rhodrinak mindössze annyit kell tennie a pénzért, hogy aláírja a hallgatását szavatoló papírokat. „Rhodri úgy érzi, Ryan elárulta, de most nem tudja, mit tegyen. Pokollá vált az élete, nem veti fel a pénz, nagyon jól jönne neki a 250 ezer font. Másrészről viszont szeretné, ha tudná a világ, hogy Ryan milyen valójában. Nem az a szent, akit annyira imádnak. Rhodri mindenkinél jobban ismeri” – mondta a The Sunnak Rhodri egyik barátja.

Megéri a pénzét Natasha is, közben ugyanis kiderült, hogy Ryan Giggsen kívül három másik MU-focistával, Dwight Yorke-kal, Danny Simpsonnal és Phil Bardsley-val is csalta Rhodrit. Az elárult házastársak közül Ryan Giggs felesége, Stacey állítólag megbocsát férjének, Rhodri viszont szakított Natashával.

(telesport.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.