50 méteres távolságra repített emberi testrészeket a detonáció

Legkevesebb három ember meghalt az északnyugat-kínai Hszincsiang-Ujgur (Xinjiang Uygur) autonóm terület székhelyén, Urumcsiban (Urumqi), amikor egy alumíniumtermékeket gyártó üzemben felrobbant a kohó.

MNO
2011. 06. 01. 17:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A robbanás helyi idő szerint este nyolc óra előtt történt a város csúcstechnológiai fejlesztési zónájában, amikor a gyárban több mint harminc ember dolgozott – közölte a városi közbiztonsági hivatal munkatársa. Szemtanúk elmondása szerint a detonáció 50 méteres távolságra repített emberi testrészeket. Ketten a helyszínen életüket vesztették, s kórházi forrásokból úgy tudni, a harmadik ember életét az orvosok nem tudták megmenteni. A városi kormányzat eddig három ember halálát erősítette meg, a sérültek száma 14.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.