A cég eddig mintegy 1200 érvényes tanúsítványt adott ki

Az EMT Első Magyar Tanúsító Zrt. (EMT) nyerte az Országos Villamostávvezeték Zrt. (OVIT) integrált irányítási rendszereinek auditálását, a nemzetközi szabványoknak megfelelő, harmadik fél által tanúsított működtetés a megrendelők számára biztosíték arra, hogy a cég tevékenységét mindig a piaci szereplők által ismert szempontrendszer alapján, átláthatóan és ellenőrizhetően végzi.

MNO
2011. 06. 26. 9:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az EMT közleménye szerint az OVIT számára a tanúsítás hatékony eszköz üzleti módszereinek ellenőrzésére, fejlesztésére, termékei vagy szolgáltatásai hozzáadott értékének növelésére, illetve piaci előnyszerzésére.

Az OVIT a Magyar Villamos Művek csoporthoz tartozik, a szolgáltatásokkal foglalkozó társaság 47 milliárd forint árbevétel mellett 0,5 milliárd forint nyereséget könyvelt el az elmúlt évben. Az EMT a világ egyik vezető nemzetközi tanúsító testülete, a magyar céget 2002-ben alapították, 26 millió forint tőkével. A több mint 50 főt foglalkoztató cég eddig mintegy 1200 érvényes tanúsítványt adott ki.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.