A diósgyőriek gyűjtötték a legszorgalmasabban a kupakokat

A március 16. és május 31. közötti időszakra meghirdetett akció révén a Borsodi Sörgyár közel 45 millió forinttal támogatta a hazai labdarúgást, közvetlenül pedig az NB I-es és NB II-es csapatokat.

MNO
2011. 06. 02. 11:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A focirajongók egy Borsodi megvásárlása után küldhették be a kupakban lévő sorszámot és dönthettek arról, hogy melyik együttesnek adják a palackonként tízforintos támogatási összeget. A cég csütörtöki tájékoztatása szerint a szurkolók összesen 7 132 920 forintot gyűjtöttek kedvenc csapataiknak. A legtöbb pénzt az NB II Keleti csoportjának bajnoka, a Diósgyőr kapta, amely közel 2,3 milliót kasszírozott. Ily módon a második legnagyobb támogatásban az élvonalban bronzérmes Ferencváros, míg a harmadikban a Debrecen részesült. A Borsodi Sörgyár a szurkolók által összegyűjtött pénzösszeg mellett további 37,5 millió forintot juttatott el a hazai első- és másodosztályú csapatokhoz.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.