A fénysorompót is tönkretették a kábeltolvajok

Kábeltolvajok rongálták meg és tették működésképtelenné egy vasúti átjáró biztosítóberendezését a Püspökladány és Szeghalom közötti vasútvonalon szerdára virradó éjszaka; a két elkövetőt elfogták – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

MNO
2011. 06. 01. 20:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vezendi Jánosné őrnagy ismertette: az átkelő fénysorompója a lopás után átmenetileg nem üzemelt, de forgalmi fennakadás és baleset kockázata nem állt fenn, hiszen a vonalon éjjel nem volt vasúti forgalom.

Az elkövetőket a járőrök a közelben lévő bokrok között megbújva találták meg és fogták el. A 21 és 17 éves fiatalemberek ellen vasúti közlekedés biztonsága elleni bűntett gyanújával indult büntetőeljárás. Az előállítottak beismerték, hogy már korábban is követtek el hasonló bűncselekményt. A két fiatal három év szabadságvesztést is kaphat – közölte Vezendi Jánosné.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.