A települések türelmét kérik

Az önkormányzati, járási rendszer részleteinek kidolgozásáig türelmet kér a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) attól a tíz nagyközségtől, amely kedden nyílt levélben kérte Navracsics Tibor minisztertől az idei várossá nyilvánítási pályázat mielőbbi elbírálását – reagált az MTI megkeresésére a kormányszóvivő szerdán. <br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/787724"><span style="color: #993300;"><strong>• Nyílt levélben érkezett kérés Navracsicshoz</strong></span></a>

MNO
2011. 06. 01. 14:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy Anna úgy fogalmaz: a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumhoz megérkezett a tíz kistelepülés kérelme, azonban a települések türelmét kérik. Kérésük elbírálására mindaddig ugyanis nem kerül sor, amíg az egyébként az önkormányzati rendszer átalakításának alapvető kérdéseinek megválaszolásán, az önkormányzati, járási rendszer részleteinek kidolgozásának és a kapcsolódó törvények meghozatalán nincs túl a kormány és a parlament.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.