Ahová tudott, betört

Elfogtak egy 29 éves dudari férfit, aki a gyanú szerint több betörést követett el; több mint egy tucat közintézményből és magánlakásból vitt el elektronikai cikkeket és élelmiszert – közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel.

MNO
2011. 06. 10. 17:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Frankó Marianna, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese kiemelte: a bűncselekmény-sorozat felgöngyölítésére a zirci rendőrőrsön külön nyomozócsoport alakult, a nyomozásba a helyi polgárőröket is bevonták.

Tájékoztatása szerint a héten házkutatást tartottak a munkanélküli férfi lakásán, ahol bűncselekmények elkövetéséből származó, illetve ahhoz használt tárgyakat találtak. A férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A sajtóügyeletes elmondta, hogy nagy erőkkel keresték a betörőt, ám az elmenekült a róla kérdezősködő egyenruhások elől. Végül egy távolsági buszon fogták el a börtönből tavaly ősszel szabadult, többszörösen büntetett előéletű férfit. A gyanúsított ellen többrendbeli lopás miatt indult eljárás, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását. A férfi a kihallgatás során részben beismerő vallomást tett, azt még vizsgálják, hogy voltak-e tettestársai – tette hozzá Frankó Marianna.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.