Az elnökválasztásra készül, bár rács mögött van

Az őrizet alatt álló Jurij Lucenko volt ukrán belügyminiszter kijelentette, hogy a 2015-ös elnökválasztásra akar készülni. Az Ukrajinszka Právdának adott interjújában jelentette ezt ki Lucenko.

MNO
2011. 06. 11. 17:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nem hiszem, hogy Ukrajnában valós parlamenti választásokra kerül sor. Képviselőnek nem akarom jelöltetni magam. Inkább a 2015-ös elnökválasztásra fogok készülni” – mondta Lucenko.

A Népi Önvédelem párt vezetője szkeptikusan viszonyul az ellenzék jövőjéhez amennyiben letartóztatják Julija Tyimosenkót, a Batykivscsina párt vezetőjét – írja a Tsn.ua internetes hírportál.

„Julija Tyimosenko nélkül az ukrán ellenzék a birodalmi demokrácia orosz forgatókönyvének szintjére süllyed le” – mondta Lucenko.

(karpatinfo.net)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.