Az út széli árokban állt meg

A 87-es főút táplánszentkereszti szakaszán szombaton délután felborult egy Daewoo Nexia típusú gépkocsi. A vasnepe.hu úgy tudja, a kocsiban hárman utaztak, közülük egy személyt kórházba szállítottak.

MNO
2011. 06. 11. 16:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton délután felborult egy autó a 87-es főút táplánszentkereszti szakaszán. A bordó Daewoo Nexia Szombathely felől érkezett, majd egy enyhe balos kanyar után vélhetően lesodródott, majd felborult, végül az út széli árokban állt meg.

A helyszínre három tűzoltóautó sietett, kettőt már útközben visszafordítottak, mivel nem szorult be senki a járműbe – tájékoztatta a vasnepe.hu-t Dénes Károly, tűzoltó főhadnagy, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. Egy sérültet szállítottak kórházba. A helyszínelés alatt félpályán haladt a forgalom.

(vasnepe.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.