Bombatámadással fenyegetőzött a nő a gépen

Egy, az ohiói Dayton repülőterén fenyegetőző, feltehetően elmeháborodott utas miatt vasárnap bombariadót rendeltek el a US Airways egy Washington felé tartó gépén.

MNO
2011. 06. 20. 6:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az utasszállító rendben leszállt, a fedélzeten robbanóanyagot nem találtak. A repülőgépet bombatámadással fenyegető nőt őrizetbe vették. A fenyegetés elhangzásakor a US Airways 2596-os, Dayton–Washington járata már a levegőben volt és közeledett az amerikai fővároshoz, ezért a hatóságok elrendelték, hogy a pilóta a menetrendnek megfelelően hajtsa végre a tervezett leszállást. A landolás után a CRJ 200-as gépet egy távoli pályára irányították, és az utasok kiszállítása után a tűzszerészek átkutatták a poggyászt. A repülőn 44 utas és háromfős személyzet tartózkodott.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.