Botrányosan gyenge koncertet adott a sztár

Kifütyülték európai koncertkörútjának első állomásán Belgrádban Amy Winehouse énekesnőt.

MNO
2011. 06. 19. 17:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szerb sajtó a botrányos és a katasztrofális jelzőkkel illette a rovott múltú énekesnő szombat esti fellépését, amelyre 20 ezres hallgatóság volt kíváncsi a szerb fővárosban. Amy Winehouse egyórás késéssel lépett színpadra, majd nagy nehezen „átmotyogta” magát számain. Többször kiment a koncertről, ilyenkor a zenekar játszott helyette. A hallgatóság nem tűrte jól az énekesnő szeszélyes viselkedését, kifütyülte és kipfujolta őt.

Winehouse nemrég egy hetet töltött el Londonban elterelésen. A többszörös Grammy-díjas énekesnőről az utóbbi években csak kábítószer-függősége és kihágásai miatt lehetett hallani.

A botrányt követően az énekesnő képviselője bejelentette, Winehouse lemondta hétfői isztambuli és szerdai athéni koncertjét. „Úgy érzi, ez a helyes” – fogalmazott tömören a szóvivő, hozzáfűzve hogy az énekesnő hazatér Angliába, mert egyetértett menedzsereivel abban, hogy nem tudja legjobb formáját nyújtani.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.