Bundázott? Őrizetbe vették Signorit

Az olasz labdarúgó-bajnokság korábbi háromszoros gólkirálya, Giuseppe Signori az egyike annak a tizenhat személynek, akiket őrizetbe vett az olasz rendőrség mérkőzések manipulálásának vádjával.

MNO
2011. 06. 01. 9:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 43 éves, 1994-ben világbajnoki ezüstérmes csatár mellett jelenleg is aktív másod- és harmadosztályú labdarúgókat, valamint klubvezetőket és fogadásokkal foglalkozó embereket tartóztattak le a nagyszabású akcióban, melyet Cremonából irányított a rendőrség, és összesen tíz városra terjedt ki.

Signori legnagyobb sikereit a Lazióval érte el játékosként, 1992 és 1995 között pedig 28-szor volt tagja az olasz nemzeti csapatnak, melyben hétszer volt eredményes.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.