Bűnös volt a feljelentő

Őrizetbe vettek egy épp feljelentést tevő férfit Sopronban, mert elfogatóparancs volt érvényben ellene – közölte a városi kapitányság szóvivője szerdán.

MNO
2011. 06. 29. 16:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kuntzné Kékesi Éva közölte: a kapitányságot kedden kereste fel a 43 éves, magyar állampolgárságú, de egy bécsi hajléktalanszállón élő férfi, mivel azt gyanította, hogy egy általa többször meglátogatott soproni örömlánytól kapott gombás fertőzést. A rendőrség végül nem indított eljárást az ügyben, mert kiderült: a fertőzést máshol is megkaphatta a férfi. Az adatfelvétel során azonban kiderült, hogy a feljelentő ellen a Szombathelyi Városi Bíróság gyermektartás elmulasztása miatt elfogatóparancsot adott ki – tette hozzá a szóvivő. Az MTI rendőrségi forrásból úgy tudja: az őrizetbe vett férfit várhatóan még szerdán átszállítják a vasi megyeszékhelyre.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.