Drogért indult, nem jutott messzire

Három és fél év börtönbüntetésre ítélt kábítószerrel való visszaélés kísérlete miatt szerdán jogerősen a Tolna Megyei Bíróság egy 34 éves bonyhádi férfit, akit akkor fogtak el, amikor a fővárosba utazott drogot vásárolni.

MNO
2011. 06. 29. 17:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A megyei bíróság helybenhagyta a Bonyhádi Városi Bíróság elsőfokú ítéletét, amellyel a férfit a három és fél éves börtönbüntetés mellett négy évre eltiltották a közügyek gyakorlásától – tájékoztatta Hauszmanné Szőke Rita, a Tolna Megyei Bíróság büntető kollégiumának vezetője az MTI-t.

Erdős Norbertet 2009. december 16-án szervezett akció keretében, a 6-os úton, Dunaföldváron fogta el a rendőrség, amikor Budapestre utazott drogot vásárolni. A férfinál 36 gramm amfetamint és 103 gramm kannabiszt találtak, bonyhádi lakásán pedig további kábítószergyanús anyagot és digitális mérleget foglaltak le. A lefoglalt kábítószer nem érte el a jelentős mennyiséget. A bíróság elrendelte a férfira korábban, szintén kábítószerrel való visszaélés miatt kiszabott, kétéves felfüggesztett börtönbüntetés végrehajtását is.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.