Egy kis pénzért bárkitől bocsánatot kérnek

Bocsánatkérő szakszolgálat nyílt az oroszországi Permben; munkatársai mérsékelt díjazás fejében bárkitől átvállalják a meakulpázás csöppet sem kellemes feladatát.

MNO
2011. 06. 03. 4:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ügyfelek felkérhetik a szolgálat szakembereit, hogy a nevükben kérjenek bocsánatot az érintett rokonaitól, házastársától, kollégáitól vagy üzlettársától – olvasható a Lenta orosz hírportálon.

A bocsánatkérés szövegét megírhatja a megrendelő, de felkérhet erre egy pszichológust is: az előbbi esetben a tarifa mindössze 150 rubel (1000 forint), míg szakember bevonása 250 rubelbe (1650 forintba) kerül.

A már elkövetett melléfogások mellett a jövőbeli vétkekért, például a barátokkal való kocsmázásért is kérhető bocsánat, ebben az esetben a szakszolgálat 200 rubelt számol fel a kliensnek.

A permi cég más szolgáltatásokat is kínál, így például vállalja szerelmi vallomások szövegének megírását, a szülőkkel való telefonbeszélgetés lebonyolítását, de szükség esetén akár alibit is biztosítanak ügyfeleiknek. Arról nincs adat, hogy eddig hányan vették igénybe a bocsánatkérő szakszolgálat professzionális segítségét.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.