Elkapták a fiatalkorú zsarolót

Elfogták a rendőrök azt a 16 éves miskolci fiatalt, aki egy 13 éves fiút zsarolt meg a napokban – tájékoztatta a rendőrség szerdán az MTI-t.

MNO
2011. 06. 01. 13:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 16 éves fiatal kétszer is megfenyegetett egy 13 éves fiút, hogy adja át értékeit. A felszólításnak eleget tett, majd elmondta a történteket édesanyjának, és ő értesítette a rendőrséget. A rendőrök kedden fogták el a zsarolót – mondta Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A rendőrség zsarolás bűntettének megalapozott gyanújával indított eljárást az őrizetbe vett gyanúsítottal szemben, és kezdeményezte előzetes letartóztatását. A 16 éves miskolci gyanúsított ellen a rendőrség más bűncselekmények elkövetése miatt is folytat eljárást – tette hozzá Dobi Tamás.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.