Első kézből értesülhetnek a reformokról

Idén június 17-én Szolnok ad otthont a városi polgármesterek találkozójának. Az önkormányzati rendszer átfogó reform előtt áll, a résztvevők első kézből értesülhetnek majd a kormányzat idevágó terveiről – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Szalay Ferenc (Fidesz), a házigazda település polgármestere.

MNO
2011. 06. 02. 17:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendezvénysorozat 17 éves történetében most fordul elő először, hogy egy város másodszor is helyet ad az eseménynek – mondta Oltványi Tamás főrendező, hozzátéve: a meghívottak a város Tiszavirág fesztiváljába is bekapcsolódhatnak.

A Pintér Sándor belügyminiszter fővédnökségével zajló polgármesteri találkozó a Szigligeti Színházban kezdődik, a Szolnok kulturális örökségét bemutató program után az esemény kiemelkedő részeként megtartják a közéleti fórumot miniszterek, államtitkárok részvételével. A miniszterek fóruma után átadják a Szféra Európa Kft. által alapított, az év polgármestere, az év alpolgármestere és az év jegyzője díjakat. Az elismerést a polgárok szavazatai alapján ítélik oda. Szavazni a rendezvény honlapján (www.szferaeuropa.hu) lehet június 14-én éjfélig.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.