Fergeteges iramot diktált a magyar válogatott

A már biztos Európa-bajnoki résztvevő, s csoportelső magyar férfi kézilabda-válogatott hét góllal győzött az észt csapat ellen a vasárnapi gyöngyösi selejtezőn.

MNO
2011. 06. 12. 11:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mocsai Lajos csapatából több alapember sérülés, illetve betegség miatt hiányzott a tét nélküli összecsapáson, amelynek félidejében még a baltikumi vendégek vezettek két találattal. Fordulás után azonban fergeteges iramot diktált a hazai együttes, gyorsan fordított és magabiztosan diadalmaskodott. A magyar válogatott – amely korábbi öt fellépését megnyerte, és így ott lehet a januári, szerbiai kontinensviadalon – szerdán kap majd csoportellenfeleket a belgrádi sorsoláson.

Eredmény:

6. forduló:
Magyarország–Észtország 34–27 (17–19)

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.