Frontális ütközés: nyolc ember életét vesztette, kilencen megsérültek + Képek

Nyolc ember meghalt, további kilenc pedig megsérült Lengyelország középső részén, amikor egy mikrobusz egy teherautóval frontálisan ütközött – közölte szerdán egy rendőrségi szóvivő. <br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/790832" target="_blank"><strong>• Buszbaleset: nyolcan meghaltak, ketten kómában vannak</strong></a>

MNO
2011. 06. 15. 8:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baleset még kedden történt Chrzczonowice településen. Szemtanúk beszámolója szerint a teherautó áttért a szemközti sávba és összeütközött az éppen szembejövő kisbusszal, amelynek nyolc utasa a helyszínen életét vesztette, kilenc személyt pedig különböző súlyosságú sérülésekkel szállítottak kórházba. A szóvivő a Polskie rádiónak elmondta, az első vizsgálatok azt mutatták, hogy a balesetet okozó sofőr valószínűleg azután vesztette el uralmát a járműve felett, hogy az defektet kapott.




Fotók:Reuters


(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.