Halállal fenyegették, miközben a tévét nézte

Szerdán este tíz óra körül Kézdivásárhelyen egy 64 éves nőt a lakásán támadott meg két álarcos férfi. Az egyedül élő nő a tévét nézte, amikor rárontottak, egyikük kezében kés, a másikéban kötél volt.

MNO
2011. 06. 11. 2:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halállal fenyegették, pénzt és ékszereket követeltek. A megfélemlített nő megjelölt egy helyet, ahol egy kis táskában az ékszereit tartja, s amíg azt keresték, sikerült kimennie a házból és segítségért kiáltania. A rémült támadók menekülőre fogták, hátrahagyva a körülbelül 80 grammnyi arany ékszert is. A ház előtt kocsi várta őket, amelyben három másik férfi ült.

A rendőrök hamarosan kézre kerítették a gyanúsítottakat, a kocsit a közlekedésrendészet járőre ismerte fel a 13E Kovászna–Sepsiszentgyörgy úton, a rétyi útkereszteződés közelében. B. Levente (18), G. Norbert (19), K. Szabolcs (19), E. Albert Ervin (23), G. Attila Szilamér (24) kézdivásárhelyi lakost őrizetbe vették. Az eddigi adatok szerint az első kettő hatolt be a nő lakásába, a másik három kinn várakozott. Csütörtökön mind az ötüket a kézdivásárhelyi bíróság mellett működő ügyészség elé állították rablás vádjával és előzetes letartóztatásukat kérték – tájékoztatott a rendőrség szóvivője.

(3szek.ro)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.