Halálos buszbaleset történt a 4-es úton

Autóbusz és teherautó ütközött össze, egy ember meghalt, több megsérült csütörtök reggel a 4-es főúton, Kenderes külterületén – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese az MTI-vel.

MNO
2011. 06. 23. 7:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elsődleges információk alapján 4-es út 135-ös kilométerszelvényében egy műszaki ok miatt álló pótkocsis tehergépkocsiba ütközött bele hátulról egy nem menetrend szerinti autóbusz, amely ezután az árokba hajtott – mondta el a részletekről Szabó Zita, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A balesetben egy 55 éves lajosmizsei nő halt meg, és heten sérültek meg különböző mértékben – tette hozzá őrnagy. A jelenleg is tartó helyszínelés és műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták; a 4-es főút nagy forgalma miatt torlódásra kell felkészülniük az arra közlekedőknek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.