Hazai sztárokat igazoltak a lilák

Kabát Péter és Fehér Csaba személyében két korábbi válogatott labdarúgó tér vissza az Újpest FC-hez.

MNO
2011. 06. 14. 15:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub hivatalos honlapjának keddi közleménye szerint mindkét játékos két évre szóló szerződést köt, amelynek aláírására a következő napokban kerül sor.

A 35 éves Fehér korábban három évet játszott a lila-fehéreknél, tagja volt annak a csapatnak, amely a klub történetének eddigi utolsó bajnoki címét szerezte még 1998-ban. A 41-szeres válogatott középpályás több mint tíz évet töltött el légiósként, Hollandiában a PSV Eindhoven, a NAC Breda és a Willem II csapataiban futballozott.

A 33 éves Kabát 2008 és 2010 között futballozott Újpesten, a támadó csapatkapitány is volt. Tavaly nyáron az akkori bajnok Debrecenhez igazolt, ám a 16-szoros válogatott támadó nem tudott magának állandó helyet kiharcolni a hajdúsági együttesben.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.