Hét kilométeres kocsisor a M0-son

Hat-hét kilométeres kocsisor torlódott fel az M0-s autóúton szerda reggel, miután a Nagy-Duna-hídnál baleset történt – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

MNO
2011. 06. 01. 8:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy tehergépkocsi utolért egy másik járműszerelvényt és összeütköztek, ennek következtében egy ember könnyebben megsérült. A baleset miatt a hídon az M7-es autópálya irányából Szeged felé csak egy sávon halad a forgalom, ezért 6-7 kilométeres torlódás alakult ki – mondta Kovács Viktória sajtóügyeletes.

Az M0-s 16. kilométerénél a Szeged felé vezető oldalon, a ráckevei lehajtó után egy kamion eddig ismeretlen körülmények között egy építési területnél elhelyezett homokbuckának ütközött, a baleset következtében a jármű macedón állampolgárságú sofőrje megsérült. A folyamatban lévő helyszíni szemle azonban nem lassítja a forgalmat.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.